Slægt
  Aner
  Billedarkiv
  Dokumentarkiv
  Efterlysninger
  Nielsen
  Slægtsdatabase
   
Forside Forside   Kontakt
white line

Efterlysninger

Billeder

Skulle nogen ligge inde med billeder af familien er de meget velkomne til at kontakte mig. Billeder af mine aner har især interesse - specielt af de personer jeg i forvejen ikke har.

Ukendte billeder

Alle billederne har jeg fra min familie, så personerne på billederne kan være familie eller venner til min familie. De billeder, hvor der kun er bygninger på, kan være steder nogen i familien eller bekendte har boet.
Har nogen supplerende oplysninger er de selvfølgelig meget velkomne til at kontakte mig.

 

Nummer Billede Tekst
00001
(fot01419)
ukendt Billedet er taget af fotograf Carl Vilhelm Christensen, som har haft sin forretning på Store Torv 1 i Århus fra cirka 1906-1920 eller senere. På bagsiden af billedet står der 4044 skrevet med blyant. Billedet kunne være nær familie eller en ven til Valdemar eller Clara, for det lå på loftet, da Valdemar i 1953 flyttede fra Stenvad Kær, Djursland. Jeg har undersøgt, om der skulle være en protokol over fotograferede på Erhvervsarkivet og Lokalhistorisk Samling ved Hovedbiblioteket, men desværre uden held.
     
     
00002
fot01421
ukendt Jeg ved ikke, hvor gården ligger eller hvem den har tilhørt, men områderne den kunne ligge i vil formentlig være egnene omkring Øster Tørslev Kær, Stenvad eller Ørum.
     
     
00003
fot01411
ukendt

Hvor gården ligger eller hvem den har tilhørt ved jeg ikke, men områderne den kunne ligge i vil formentlig være egnene omkring Øster Tørslev Kær, Stenvad eller Ørum. Personerne kunne være nogen i generation 5 eller noget familie til disse.

Opklaret: Oplysninger fundet på den gamle hjemmeside for Midtdjurs lokalarkiv lokalarkivmidtdjursland.dk. Her er en kort beskrivelse kopieret fra siden:
Det er Blegmosen-gården, lidt nord for Ryomgård. Fotoet er fra ca. 1918 og foran gården står ejerne Mathilde og Hans Christensen. Den overtoges senere af sønnen Kresten Kristensen og igen senere af dennes datter Lily og ægtefælle Jens Ejlersen, der ejede den til 2004.

Se yderligere oplysninger om Blegmose her:
http://www.ejlersenshjemmeside.dk/blegmosen/blegmosen.htm

Gården blev revet ned i 2006. Den fandtes på adressen Frederikslundvej 5, 8550 Ryomgård.

     
00004 ukendt Billedet er taget af fotograf Martin Jensen, Torvegade 12, Randers i perioden 1902-1911.